lite uppdateringar...

Hej!

Förlåt för att jag inte blogagde förra söndagen, försöker att inet sitta vid datorn för mycket och då jag gör det vill jag inte riktigt blogga.

Idag är det väldigt fint väder ute, om man bortser från vinden, me like :)

Så vad har då hänt på sistone, ja, vi har haft ett långt prat här i värdfamiljen så vi har nu rett ut det mesta, och det var något vi behövde. Så nu känns det mycket bättre, även om det hade kunnat varit bättre. Jag vill ju kunna göra precis vad jag vill, men tyvärr funkar det inte så, så man får göra så gott som man kan.

Vad har då mer hänt, ja mycket tid har spenderats med Katelyn, gått på promenad och så, och träffat en massa folk på vägen eller på Tim Hortons som Pat, Josée, Erick, Guy, mfl.

Sen i lördags och förra lördagen hade jag typ filmkväll här, för tydligen kunde jag bjuda över folk hit, men inte nu längre typ för Jenns bebis kommer i veckan, datumet som doktorn har sgat är den 29 apirl, så vi får se vad som händer.

I fredags var det PDD-day, med andra ord studiedag, och då blev det inte sova hela dagen, det blev en tur till Timmins med Katelyn och hennes familj, så lite mer kläder blev inhandlade, hur kan man inte handla^^ sen blev det att koppla av här hemma när man väl kom hem. Trevligt var det och det är kul att man kan flumma av sig lite.

Imorgon åker jag och fyra andra från skolan på någon skoaktivitet i New Liskeard (2,5 timme iväg), ralley kallas det, tror jag, ja jag vet inte hur jag ska förklara det så jag ska försöka nästa vecka att förklara det. så efter skolan på måndag till Onsdageftermiddag ska man avra där på den franska skolan i New Liskeard, så förhoppningsvis får man träffa Lotte ett litet tag, hon går nämligen på den skolan. Ja, iväg från skolan kommer man även om den är enkel, och gratis är det med!

Det var nog allt, eller jo det rä idag två månader till my graduation, och näst nästa vecka så ska vi nog ta the graduation pictures.

 

Ni får ha det så bra allihopa!

me and katelyn :)


Sweet 16

Hej!

Ännu en vecka har gått nu, och 3 månader tills jag kommer hem, eller rättar sagt 87 dagar. Det låter mycket men det är inte mycket, jag har varit här 2/3 av tiden och det har gått väldigt fort och nu när schemat min har börjat bli mer fullt så kommer det gå ännu fortare. Snart står jag där och jag ska packa min väska, och försöka få med allting hem...

Så vad har då hänt i veckan som har gått. Jo det snöade först och främst nästan hela tordagen och fredagen.
I tisdags var det back to school, och då var det väldigt fint väder så jag och Josée gick för en promenad innan min hårklippningstid, så nu är mitt hår typ 1,5 dm kortare, och mer fräsht :P
Sen på kvällen blev det en promenad med Katelyn för a stop by Jer's.
Sen i onsdags åkte jag rundor med Pat, Tayler, Alain och Steffhane. Det var meningen att de skulle fiska men det var rätt kyligt ute så det blev inte riktigt av. Sen blev det även en tur inom Tim Hortons :)
Sen i lördags var det dags för Katelyns sweet 16. Så vid 5 drog man dit för Pizza och tårta, och sen blev det en promenad (kyligt var det) med Katelyn, Angele och Ashlee. För att sen de andra flickorna från 10th grade kom vid 9. Det var en trevlig kväll men man kände sig lite gammal där med alla 16-åringar :P Tyvärr var man tvungen att vara hemma innan halv 1 på natten, då min värdfamilj nu har börjat sätta tider på helger, men jag firade en kompis så tänkte att man borde få vara ute längre. Men det är min värdfamilj som väljer, även om jag är vuxen, och då är det bara att följa vad de säger.

Så nu kommer lite bilder för mycket mer än detta har jag inte att säga!


"På promenad på stan..."

Sjön!

Katelyn's weet 16, men vi saknas några tjejer!

Jag och min nya tjejkompis Katelyn :)

The birthday girl with the hat I gave her, som vi skrev lite på!


En händelsefull vecka :)

Hej!

ja, precis som min rubrik säger så har det varit en väldigt händelsefull vecka, vilket jag gillar starkt :)
Jag har börjat umgås med en tjej som heter Katelyn, och som bor typ nått hus bakom mig, och som går i grade 10. Jag har min sista lektion, bild, men henns, och hon är väldigt trevlig och vi har umgås mycket på sistone. Hon har ringt och frågat om vi ska gå på en promenad i byn, och sen har vi träffat en massa annat folk som vi har pratat med samtidigt som vi har stannat till hos hennes killkompis Jer, och träffat folk där. Och vädret har varit helt underbart i veckan, över 10 grader varje dag och varmt. Så att gå på en promand har inte varit helt fel.
Att vara ute gör mig glad, då man träffar mycket folk som man pratar med och ibland hoppar in i en kompis bil och kör rundor lite i byn, eller som de säger crusing.
Så det blev att umgås med Katelyn förra söndagen, måndagen, onsdagen, och fredagen och så idag (måndag). Det blev lite impulsturer här och där, bland annat träffade vi Pat och Guy (11 grade) som körde rundor, de skulle till Tim Hortons så vi följde med dem dit, och sen kom det en massa annat folk från skolan, så vi stnnade där ett tag innan vi fyra började köra rundor i byn, efter Pat bytat bil.
I onsdags så gjorde jag, Lucie och Roberto, Jenns babycake, ja, en tårta gjord utav blöjor och sen dekorerar man den med en massa saker, Jag kan inte fatta att jag ska få uppleve Jenns babys första två månader, och snart kommer bebis, om 3 veckor typ :)
Sen torsdagskväll spenderades ute hos Maryse (hon går i 11 grade) med Josée, Tiffany, Julie, Steffani och Rickard, de med från 11 grade. En trevlig kväll, och sen sov Josée över hos mig, och dagen efter gick vi up town, där vi köpte en glass på biografen, och som den smälte. Det var rena rama sommarvädret med 30 grader. Ja, jag kunde inte hålla i min bägare för glassen rann över, och Josées hand blav alldeles gladdig och brun av hennes glass som hon åt ur en våffelstrut. Vi träffade Pat och hans kompis Charles och körde rundor och sen träffade vi Katelyn med som vi körde hem, sen var Pat tvungen att åka hem, för det var ju hans födelsedag. senare på kvällen så var jag ute med Katelyn som sagt.
Lördagen och söndagen spenderade jag hemma då det var påsk och vi hade främmat (deras barn och deras respektive), så jag tog det lugnt och kollade en massa filmer. Och åt en massa god mat därbland choklad...
Och ja, imorgon är det back to school efter att ha varit ledig fredag-måndag, även om hela förra veckan kändes som ett lov, då jag har gjort något hela tiden. Och imorgon ska jag även äntligen klippa mitt hår, är på tiden :)

Ha det bra allihopa så kommer jag med nya uppdateringar på söndag, och jag håller alla tummar att det fortsätter i denna riktning :)
Kramar

Många bilder denna gång!



The cake!


The cake inslagen!


påskgodis!


Tiffany, Julie and me :)


Me, Josée and Julie :)


Playing some Twister!


Playing!


Julie, Richard, Tiffany, me and Josée


Jumppicture :)


Jessys föräldrar gav oss lite godis, därbland en nappflaska (på grund av Jen's graviditet, I guess)!


RSS 2.0