lite uppdateringar innan hemkomst!

Hej!

Tänkte bara skriva lite innan vi lämnar hotellet i Sault Ste Marie.

I måndagskväll lämnade Cochrane, efter 307 dagar där för mig, kändes både skönt och tråkigt. Man har kommit in i det hela så bra nu, och lärt känna vissa underbara personer som man absolut inte ville lämna. Men varje början har ett slut... Jag hade beslutat mig för att inte gråta, vilket jag höll till största mån, Det är ju bättre att göra det enklare för en, genom att inte gråta för mycket och bara walk away...
Vi körde till Timmins för att spendera måndagsatte där, sen på tisdagen for vi till Sault Ste Marie, och efter tullen över till USA, som såklart ska behandla svenskar mycket annorlunda, kom vi äntligen över till USA där vi är förtillfället. Nu blir det att köra ner till Chicago, för att efter nån natt där köra och se Niagara Falls för att avsluta i Toronto. Efter det bär det av till Sverige den 7e juli, för att vara åter i Sverige den 8e juli på eftermiddagen.

Mer uppdateringar om efter balen kommer när jag är väl hemma igen, antar jag, har inte riktigt tid att skriva det för tillfället!

De var allt för nu, ha det bra

När kommer de?!

Hej!

Tänkte passa på att skriva några rader nu innan mina föräldrar anländer, vet inte riktigt när de kommer eller var de är för tillfället :S :P

Tiden har gått så fort, jag vet inte vart den har tagit vägen, och det är så mycket jag vill göra, men så lite tid. Jag har haft en del snack med min värdmamma, hon var inte så glad över mig efter vad som hände i fredags, men det är löst nu, så nu ska jag försöka att njuta av den sista tiden med henne, för jag vill inte åka hem när vi är mitt i ett bråk. Vi är båda trötta på att bråka, för det är väl det vi har gjort ett bra tag nu. Men jag tycker ändå att jag ska ha möjlighet att träffa min killkompis Pat.
Så måndag och tisdagen spenderades till mesta dels med Katelyn, det kommer att bli så sorgligt att lämna henne. Så i måndags åkte vi iväg och körde fyrhjuling och igår (tisdag) så gick vi runder i byn och tog en massa foto, sen så spelade vi wii :)

Nej nu har jag inte mycket mer att säga, vill bara inte lämna Cochrane, även om jag älskar Sverige och vill bo där i resten av mitt liv så vill jag stanna här, speciellt nu när jag har hittat så många vänner.
Orkar inte lägga upp foto, tror jag är för nervös :P
Varje gång jag hör en bil komma utanför huset tror jag att det är mamma och pappa, men vi får se när de kommer.
Ha det bra allihopa, kanske bloggar en gång till innan jag lämnar Cochrane, annars blir nästa gång när jag är hemma i Sverige igen!

Prom 2010 <3

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Vad har då hänt sen sist?! Lördagen så åkte vi över med ferryn till Yvons syster och hennes mans camp, jag åkte iväg i deras båt och fiskade, och både jag och Roberto fick napp, även om de tyckte den var liten så vi slängde i dem igen. Men det var kul och det var så himla fint väder hela dagen, förutom de dumma bugs, de gillar verkligen mitt svenska blod, för jag vet ingen annan som får lika många bett som mig, och jag har ändå täkt över hela min kropp, har bugspray plus att jag satt vid elden och röken den kvällen. Så vi spenderade hela dagen där och jag fick köra två olika fyrhjulingar, mycket trevligt. På tiden att vi i familjen hittar på något, även om jag har gett upp allt hopp om hela familjekänslan här. Men torsdagen var en bra dag, och likaså fredagen tills jag åkte hemifrån för prom.
Förra söndagen åkte jag med Pat's familj till Timmins, jag var nämligen i stort behov av en ny bikini, och sen skulle Pat hitta en suite for the prom. Men hur matchar man en guldig klänning?! Ja, det blev rätt bra ändå.
Måndags var den sista riktiga skoldagen för mig, och för lunch beslutade jag, Josée och Pat för att äta utanför skolan och ha en liten picknick :P
Tisdag var det matteprov, vilket gick väldigt bra och tisdagen var det engelskaprov, som gick mindre bra, men jag är nöjd över mina studier, även om franskan aldrig kom.
Onsdagen efter lunch åkte jag iväg med Pat på en fyrhjuling och såg han köra runder vid en pit, med Guy på hans dirtbike och Emil på hans fyrhjuling. Senare på kvällen drog vi ihop ett gäng och spelade fotboll i parken. Det var väldigt varmt och jag spelade inte alls bra men det var trevligt och jag saknar faktisikt att spela fotboll. Erick skadade foten och skulle köra sig själv till sjukhuset men tur att Pat övertalade honom att låta honom att köra, för han passed out in the backseat, så det blev en ganska snabb tur till sjukhuset. Så Erick kunde inte komma till prom i fredags, och då åkte inte josée dit heller. Sen åkte vi till Timmies, men ja Roberto försökte ändra tiden att vara hemma än tidigare än 9-9:30. en hon sa nej, men skolan är ju nu över för vår del, så vi kom hem exakt 9:30 båda två.
I tordags kunde man äntligen sova ut, sen drog man till Katelyn after supper, för att hon skulle fläta mitt hår och vi gjorde vid mina naglar och shit, och sen började vi spela wii :) haha, med ratt, haha kul, och när Pat och Guy kom över så tyckte de jag var en dålig driver, ahha. Och jag fick stanna där tills hela 10 sa Lucie när jag ringde och frågade efter längre.
Sen fredagen då, the prom, så mycket skit vi har haft att planera det hela, och det var inte alls som jag hade tänkt mig. Katleyn kom över vid 14 för att fixa till mig, trodde det skulle ta lång tid, men efter 1 timme var vi klara :P Sen kom Pat lite efter 4 och vi tog foto, sen bar det av till cocktailen vilket var hos Miguel, ute i bushen. Cocktailen började 16:30 men de flest kom inte förrän 18 :O Sen vid 20 var det fotodags med allt folk, och sen med bara grade 12. sen kom en skolbuss och hämtade oss, och den var verkligen full till max, så vi var vid dansstället vid 21 och då var vi dem första där. Så det var att dansa loss till 24, då vi åkte tillbaks till Miguel för afterparty. Hela kvällen var mycket rolig, trodde dock den skulle vara annorlunda, att alla tjejer skulle ha långa klänningar, men vi var bara 4 st med det. och ja jag vet inte trodde bara det skulle vara annorlunda men det var kul ändå. Lucie kom dock och hämtade mig och Roberto at 3 am, och hon var inte glad på mig då.

Ja, det var allt för nu, ha det bra :)

I have so many pictures, så jobbigt att välja ut, men för er som har facebook så kommer mycket fler att komma upp där!



A lucky fisher :)


"spiders"


The fourwheelers!


Facemasks and having fun :)


Katelyn's really fully signed desk!



Me and my promdate Pat :) <3


Everyone at the cocktail :)

Greenwater and KFC!

Hej!

Ja, på tiden att blogga nu igen. Just nu sitter jag inne och ska nog försöka läsa igenom lite matte, så jag kan få bäst i klassen på mitt första exam på tisdag :) Ja, jag är väldigt glad över mina exam, innan jag ens har haft dem. Men nej, nästa vecka har jag exam i matte på tisdagmorgon, sen engelskaexam på onsdagmorgon, sen inget exam varken på torsdag eller fredag fick jag reda på idag. Så det innebär att jag har bara torsdag, fredag och måndag kvar. Sen prov tisdag och onsdag. Sen ingen mer skola, man går inte dit alls, jo den dagen jag ska dekorera och träna inför graduation.

Så vad har hänt sen senast. I torsdags hade vi friluftsdag och drog iväg till Greenwater park 30 min iväg där vi gick rundor en massa, väldigt trevligt var det, och det kändes lite i min kropp dagen efter. Vi fick varm korv till lunch och sen en Mr Frezzy, gott :) Det var fint väder ute men tyvärr fick vi inte bada, och jag hade sett fram emot att bli blöt, men Pat genomförde inte sin plan, vilket var att hälla en stor tunna med vatten över mig, men det hindrade ju inte mig från att vara elak ;P haha.
Sen i fredags efter middag åkte jag till Pat, och jag har nu äntligen sett hela avatar, var väl en helt okej film, bara väldigt lång.
Sen dagen efter var det meningen att vi skulle åka till Pat för att fixa vår komedi för skolan, vi skulle typ elda och göra någon bomb eller något, men det blev inte att vi gjorde något för skolan. Men vid 4-tiden åkte jag, Roebrto, Guy och Riley till Pat och så åt vi varm korv där, haha Roberto åt 9 st :O haha, han var väldigt sugen på kött verkade det som. Sen hade vi inget att göra, så vi bestämde för att köra till tippen för att träffa Jer och hitta en glasflaska för att göra någon bombsak :P Och precis innan vi kommer in i tippen så ser vi en björn, dock var jag för seg med men kamera, men nu har jag då äntligen sett en björn. Sen stack vi hem till Pat och gjorde då den saken, kan inet visa det för det är nog olagligt och sen vet jag inte hur man lägger upp videos XD Men kul var det, jag och a bunch of guys, just ja Mario kom också dit lite senare :) Hemma igen var man vid 8, och efter ha fått ett ja till att åka till Celyne för party kom jag dit vid 10. Det var utomhus och vissa hade tagit med tält och där var en llite eld så man luktade bara rök dagen efter. Festen var för Richards birthday, då han inte fick ha det där hemma, då när hans syster hade fest för ett tag sen hade kommit oinbjudna folk som fördärvat, eller nått. Ja, vi från den franska skolan gillar förresten inte att ha en massa engelska elever på våra fester.
Sen söndagen hände det inget speciellt och inte måndagen heller.
Men igår (tisdag) fick jag äntligen som jag ville sen jag kom hit. Jag var nämligen på KFC för första gången i mitt liv, inegt speciellt men det var tunny tuesday och jag har bara velat gå dit så länge, så Katleyn följde med mig då ingen annan ville åka dit och äta. Så halv fem åkte vi dit och senare efter 5 kom Pat dit, sen var jag coh Katelyn tvungen att hämta ett barn hon skulle sitta barnvakt till, sen stack vi till Kaylob's och träffade Guy, Tina and Pat. Så nu var det deras gång att äta men det blev lite poutine för mig ändå :) Sen umgicks vi bara, och ja det var nog allt för nu. Och idag blev jag klar med min co-op så det innebär håla efter lunchen innan min bildlektion :)

Ha det nu bra
Och speciellt till er mina kära vänner som tar studenten på fredagen, hoppas det inte kommer regna som förra året, och njut av dagen :)



Brooke, Josée, Sabrina and Abby walking!


A nice view!




Guy and me :)


Brooke, me and Josée :)




Pat and me :)


Jag och Katelyn utanför KFC!



Jag och Katelyn with our food at KFC :)

Babyshower och syn på en älg!

 

HEJ!!!!!

Nu är det verkligen inte lång tid tills jag lämnar Cochrane, 29 dagar om jag inte har räknat fel, och jag både bävar för det samtidigt som jag kommer att känna lättnad. Bävar för att jag har lärt känna nytt folk som jag håller om och man vet inte när man kommer at se dem igen, för man säger (planerar) så mycket, och så händer inget, jag får helt enkelt hoppas på det bästa :) Sen ska det bli en lättnad, för det första att komma hem till älskade Sverige igen med allt vad det innebär, sen komma tillbaka till rutinen igen, och sen har jag inte det bästa med min värdfamilj för tillfället, och det tar väldigt mycket på mig, och det är alltid i mina tankar. Varför det är problem är för att min värdmamma inte vill att vi går ut för mycket (typ varannan dag), men det finns inte så mycket att göra i huset förutom min dator, men min värdmamma tycker inte om att jag sitter så mycket vid den heller. Sen accepterar hon inte riktigt att jag umgås så mycket med min närmaste killkompis, för sådana är typ reglerna. Men jag menar det finns inget annat att göra, och jag upplever så mycket mer med mina vänner och honom än med min värdfamilj. Då vi i värdfamiljen inte gör någonting längre, vi har inte varit i Timmins på ett bra tag, sen åkte vi aldrig iväg och fisakde under mayrun. Ja inget händer, om man inte räknar med the babyshower för Jenn i söndags. Vilket var intressant att se på, för vi har väl inget sånt hemma? Att man har en mottagning innan eller efter födelsen för att ge gåvor till barnet.
Vad har mer hänt i veckan, ja jag åkte till Pat i fredags igen, men innan mötte vi upp Katelyn, Mark and Nathaniel på Timmies och de följde med hem till Pat's för att kolla på hans bil. Och jag fick se en älg den dagen, dock hade jag inte kameran till hands, nästa gång kanske!
Sen i lördags kom Jessy (J-M girlfriend) hit och vi firade Yvon, för han hade fyllt år i torsdags. Så Jessy och Lucies vän från Timmins, Francine, var här för att hjälpa till med the babyshower dagen efter.
Så i söndags var då babyshowern (som man har när någon ska ha sitt första barn), finns inte så mycket att säge egentligen, vi hade förberett lite lekar för gästerna och det serverades mat, men jag trodde det skulle komma mer gäster.
Sen idag, måndag, har inte mycket hänt. Ska fortsätta plugga på mitt matteprov nu som jag har imorgon, sen får vi se vad som händer i veckan.

Ha det bra :)

 

Me and my artproject :)

Som projekt i bilden skulle man göra något med en arch, och jag valde att göra detta i lera, vilket inte var det enklaste, och jag är nöjd men jag känner att jag kunde ha gjort så mycket bättre, men min lärare och alla andra gillade och jag fick högsta betyg på den, så ska väl inte klaga :P

The hall with all the decorations!

Gifts before!

Gifts after!

Jenn with the cake!


RSS 2.0