Första dagen i Cancun

Plats: Cancun, Mexico
Flygresan gick bra om man inte tänker på den nästan 12 timmar långa flygningen från Dusseldorf till Cancun, tur att det fanns underhållning under flygningen!

Den sköna värmen, på endast 22 grader mötte oss när vi lämnade flygningen, fullt tillräckligt när man skulle traska med sin packning för att hitta de två första nätternas hotell. Lite hungriga var vi, och Mexicos första måltid blev en McPollo Jr (McChicken Jr) på McDonalds... God var den, men mycket kryddigare än vad vi var vana med, vilket är något vi får vänja oss vid.

Vaknade redan halv 5 på morgonen och kunde inte somna om, så det var skönt när vi äntligen påbörjade vår promenad. Målet var att komma till stranden och Hard Rock Cafe. Till stranden var det väldigt varmt och långt, vi var bland de enda som gick på den långa trottoaren förutom när vi närmade stranden då vi blev skrämda av ödlor som befann sig vid sidan av trottoaren. Till sist kom vi fram till den vita sandstranden och kunde gå vid havskanten och njuta. Efter 3 timmars promenad anlände vi till Hard Rock Cafe, för er som inte vet så samlar jag på pinsar från de olika Hard Rock Cafes. Där blev det lunch, sen blev det nån timme på stranden, innan vi begav oss hem till hotellet för att solen hade gått i moln. Färg blev det eller än så länge är några områden röda vilket kommer att kännas imorgon när den stora väskan ska på, men det är en annan dag, en annan smärta.
Nu blir det att ta det lugnt innan vi traskar ner för att köpa bussbiljett till Chichén Itza för imorgon och middag, kanske blir det tacos ikväll?!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0